Eie Den Perfekte Hunden For Familien Din

En hund er mye som et barn ved at du må ta vare på ham natt og dag. Samtidig kan hunden din ikke snakke tilbake, og han kan heller ikke tegne på veggene. Mens barn og hunder hver har sine egne fordeler og ulemper, diskuterer denne artikkelen bare hvordan du skal ta vare på hunden din.

Se på subsidiert helsetjenester for hunden din hvis pengene er stramme. Mange lokalsamfunn, i samarbeid med grupper som SPCA tilbyr rabatterte tjenester som har vist seg uvurderlig for hundeeiere. Se på å få hunden spayed eller kastrert og vaksinert for en brøkdel av veterinær kostnader på en sponset hendelse sannsynligvis i nærheten til deg. Bare kontakt SPCA eller et dyrehjem i byen din.

Alltid gir din hunden masse av oppmerksomheten og kjærligheten. Når din hunden arter riktig, sikre du utleie hunden vite du er glade og gir seg noe kjærligheten. Denne ville hjelpe forsterke det fint opptreden og hunden ville prøve å oppføre seg på denne måte for det positiv oppmerksomheten..

Fordi hunder ikke kan snakke med deg, er det viktig å lære sine ikke-verbale signaler. For eksempel, hvis hunden din nøler, er det ikke en god ide å tvinge ham til å nærme seg en person eller et annet dyr. Dette kan føre til en bit til en annen hund eller til og med til en person. Se etter ikke-verbale signaler og følg det hunden forteller deg.

Når du har en hund, sørg for at du gir ham nok vann. Vann bør gjøres tilgjengelig for hunden din til enhver tid på dagen, spesielt om sommeren. Legg vannskålen hans et sted hvor ingen vil snuble over den, ellers vil du rengjøre gulvene dine hele dagen!

Aldri miste temperamentet eller straffe hunden din hvis du finner ut at de gjorde noe galt. Negativ forsterkning vil ganske enkelt gjøre hunden din redd, noe som vil gjøre det vanskelig for deg å trene dem. Bruk positiv forsterkning til enhver tid for å få hunden din til å samarbeide når du lærer ham nye ting.

Vær en god nabo og fraråde hunden din fra å bjeffe, med mindre han varsler deg om fare. De fleste blir vant til lyden av hunden sin, men andre synes det er en konstant irritasjon. Hvis hunden bjeffer ofte, bør du vurdere å snakke med veterinæren din om hva som kan forårsake det og hvordan du kan sette en stopper for det, for alles skyld.

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

En hund er rundt i bare rundt ti til femten år, så å få mest mulig ut av livet hans er ekstremt viktig. Denne artikkelen gir deg så mye data, du kan finne det overveldende. Når det er sagt, ta det ett skritt om gangen, og du kan gjøre hundens korte liv fantastisk.