Gi Hunden Din Riktig Omsorg

Når du eier en hund, har du massevis av arbeid på hendene. Fra å pusse pelsen til å mate dem, må du holde deg oppdatert på alle deres behov. Når det er sagt, vil denne artikkelen lære deg alt om hva som trengs for å holde hunden din lykkelig og sunn.

Hold deg på toppen av loppene. Ikke bare kan lopper forårsake infeksjon i hunden din, hvis man svelges, kan kjæledyret ditt også få bendelorm. Snakk med veterinæren din om den beste forebyggingsmetoden, men husk at dette ikke er en ett-skuddsavtale. Du må fortsette din innsats gjennom livet til kjæledyret ditt.

Hvis du merker at hunden din får tørr hud om vinteren, må du sannsynligvis børste ham eller henne oftere. Å gjøre det vil bli kvitt gammel pels og bidra til å få oljekjertlene til å fungere skikkelig. Prøv å pusse en gang om morgenen og en gang om kvelden for å se om det gjør en forskjell for kjæledyret ditt.

Positiv forsterkning er svært viktig i å trene hunden din. Han må forstå at dette er det rette å gjøre. Hunden din vil raskt forstå at ros er knyttet til en bestemt handling.

Å gi hunden et bad er avgjørende for helsen hans. Avhengig av hans størrelse og aktivitetsnivå, kaste ham i karet ukentlig eller månedlig og alltid bruke en sjampo som er laget for hunder og er pH balansert. Kjæledyr har forskjellige pH-nivåer enn mennesker, og en god hundesjampo vil la hunden din være ren med en vakker skinnende frakk.

Visste det grunnleggende om kjæledyr førstehjelp hvis du har en hund i familien din. Å kunne reagere raskt i en nødssituasjon, for eksempel at bæsjen din blir bitt av en slange, kan bety forskjellen mellom liv og død. Les en god bok om emnet eller be veterinæren om å orientere deg om det grunnleggende.

Erindre det hundene er skapningene av vanen og alt du starte med seg ville være ventet i fremtiden. Hvis du ikke er ivrig på ham å ligge med deg, ikke la ham gjøre det bare noen ganger. Likeledes, hvis du ikke vil ha ham tigge ved bordet, aldri tilby ham en bit av folk mat. Han vil lære og akseptere ting hvis du er konsekvent.

Oppbevare din hunden inne behagelig huset. De bør være i stand til å hvile av gulvet og bort fra utkast. En lærer opp sprinkelkasse er en fint valget eller alle belagt Le ytterside. Prøv å plassere en hund seng inne som har et varmt teppe eller en pute inni. Vask hundens sengetøy ofte.

Prøv å gi hunden din mange muligheter til å sosialisere seg. Ta ham med på turer til parken eller stranden hvor han vil være rundt mennesker og andre hunder. Oppmuntre hans interaksjoner med andre og pris ham for gode manerer. Han vil være mye mer komfortabel i alle omgivelser og generelt lykkeligere også.

Nå som du forstår å eie en hund, bør du føle deg trygg på at du nå kan sørge for kjæledyret ditt fullt ut. Når han tisser på gulvet, tilgi ham. Når han bjeffer på månen, bjeff med ham. Og når han gir deg et stort kyss, gjengjeld tjenesten!