Leser Dette Hvis Du Har En Hund

Er du ute etter å bli hundeeier? Eller har du allerede en hund? Alle med en interst i hunder bør vite hva som trengs for å være en ansvarlig eier. Følgende informasjon kan hjelpe deg når det gjelder mannens beste venn. Fortsett å lese for å lære mer om hunder som kjæledyr.

Unngå å insistere på at hunden din sosialiserer pent med alle andre forbipasserende hunder. Eksperter anbefaler at hunden din kan tolerere introduksjoner gjennom snusing og eying med et annet dyr, men sier at å tvinge problemet kan skape problemer. Godta hundens ledelse når du møter og hilser på andre dyr og gir mulighet for naturlig samhandling.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Aldri tillate din hunden å bli alene med liten barn, uansett hvordan mange du tillit hans temperament. Mange lite barn ha blitt angriper av slekt hundene hvem ha ellers aldri bevist en tendensen i retning vold. Sovende hunder kan bli vekket av en pjokk og reagere negativt eller noen andre krenkelser er begått mot dyret som setter ham av.

Uansett hvor pent hunden din oppfører seg, aldri ta den av eiendommen din med mindre den er i bånd. Et vilt dyr kan trekke sin oppmerksomhet og få ham til å løpe ut i fare, eller en uventet provokasjon kan resultere i en ubehagelig situasjon med andre mennesker og deres hunder. Du vil være å klandre hvis hunden din blir skadet for å være av hans bånd.

Være forsiktig hvis din ‘ forskende for en ny hunden opp på Craigslist eller annet hemmelig annonser. Mange overdriver sannheten for å fjerne problemer eller utfordrende trenings problemer, og du kan ende opp med en umulig situasjon på hendene. Bare snakke med folk hvem er kontrollerbar igjennom vet arkivene og demonstrere positiv handling erfaring.

Lær hunden din å bli opplært, selv om du ikke har tenkt å bruke mye tid på spesielle triks. En hund må forstå hjemmets grunnleggende hierarki og bør være forberedt på å lytte og lære gjennom hele sitt liv. Øv på det grunnleggende som «sitte» og «ned» i begynnelsen og introdusere noe nytt innimellom.

Når du velger en hund for ditt hjem, ikke glem å anslå størrelsen det vil være som en fullvoksen voksen. Dette gjelder spesielt hvis du har små barn hjemme. Selv om en liten valp vil være søt, kan den vokse til en stor, hundre pund hund. Gjør noen undersøkelser på den gjennomsnittlige voksne størrelsen på rasene du vurderer.

En hund kan være en trofast følgesvenn, men du må vite hva som skal til for å være en ansvarlig eier. Artikkelen her delte tips enhver hundeeier kan bruke til å sørge for at tiden med kjæledyret er hyggelig. Bruk det du lærte å ha et best mulig forhold.