Tips Om Hvordan Du Lærer Hunden Din Hvordan Du Går Riktig

Er du usikker på hva du skal mate hunden din? Hvis du gir din hunden det galt næringen, den ville viser. Din hunden ville enten den ene eller den andre av under vekt eller overvektig avhenger opp på dens kosten. Bord levninger er ikke fint nok for hunden. Gir din hunden en lated kosten benytter det fulgte drikkepenger.

Hvis du er ute etter et flott familie kjæledyr, men har et budsjett, bør du vurdere å redde et dyr. Du kan få en på et lokalt ly for minimale kostnader, og hunden vil komme med en ren helseregning og alle skuddene hans. Hvis du er interessert i en bestemt rase, kontakt en redningsgruppe som spesialiserer seg på bare de pooches.

Betenke lærer din hunden hånd signaler jevnsides med muntlig kommandoene. Konsistens og praksis er nøkkelen til undervisning en hund disse ikke-verbal kommandoer. Mange eiere bli frustrert og feriested rygg å muntlig kommandoene, bortsett fra en frisk-utdannet hunden burde oppfatte begge to. Prøve benytter bare muntlig kommandoene når hunden er ute av syn omfang, bortsett fra når slutte opp, bare bruk hånden signaler.

Hvis du merker at hunden din får tørr hud om vinteren, må du sannsynligvis børste ham eller henne oftere. Å gjøre det vil bli kvitt gammel pels og bidra til å få oljekjertlene til å fungere skikkelig. Prøv å pusse en gang om morgenen og en gang om kvelden for å se om det gjør en forskjell for kjæledyret ditt.

Unngå etterligne en legeundersøkelse profesjonell når det gjelder din hundene ‘ sunnhet. Inne en prøve å bevare pengene, mange folk prøve å diagnose deres pets ‘ vilkårene eller bruk Human handling opp på forskjellige Component og det kan meget farlig å det dyr. Hvis du skrånende ‘ by i sin helhet vet bekymre, fortelle det å Doktoren og anmode deres rådet allikevel eller hvis de kunne ordne en innbetaling plan til deres.

Pass på at du har riktig hundeutstyr. Før du tar med hunden hjem for første gang, må du sørge for at du er utstyrt med de riktige forsyningene. Hver hund trenger en god størrelse mat og vann bolle, en krage og bånd, leker, og et behagelig sted å sove. Husk også å kjøpe en identifikasjonskode umiddelbart.

Sjekk at hundens krage er riktig justert ved å feste to av fingrene komfortabelt under den og trekke forsiktig. Det bør være akkurat nok plass til å gjøre dette og ikke mer, ellers kan han være i stand til å bevege seg ut av det. Alltid oppbevare den opp på, bortsett fra i løpet av sprinkelkasse transport, idet det krage kanne bli snagged og skade.

Sikre det din hunden er ikke holdt ytterside din hjem hele dagen lang. Hundene er sosiale skapningene og nød vekselvirkningen med andre. Når din hunden er det bare ettall du har, innlevering seg alene ville lage seg trist. Dessuten, hvis meget streng Vær streike, din hunden nødvendig å komme innenfor for at sikre dens sikringen.

Har lese denne gjenstand, du burde nå har en begrep av hva din hunden burde være spising. Hundene er annerledes fra Human, og må har en kosten det er spesialisert for deres kropp og deres nødvendig. Når din hunden spiser retten arter av næringen, det er alt glade og rask.